Wednesday, 15 December 2010

ကိုးရီးယားေခါက္ဆြဲျပဳတ္






ကိုယ္တိုင္လုပ္ေခါက္ဆြဲမဟုတ္ေပမယ့္ ကိုယ္တိုင္ျပဳတ္ထားတာပါ....။ ေမာင္ေလးတစ္ေယာက္ကညႊန္းလိုက္တာ ဒီေခါက္ဆြဲထုပ္ေလးစားေကာင္းတယ္တဲ႔...။ ဒါနဲ႔ ဒီေန႔မနက္စာကို ထမင္းရွိလ်က္နဲ႔မေၾကာ္စားျဖစ္ဘဲ ေခါက္ဆြဲျပဳတ္စားလိုက္တာ... ေရႊပဲရြက္ကေလးထည့္လိုက္ေတာ့...အရသာက ရွမ္းေခါက္ဆြဲလိုလို ဘာလိုလိုနဲ႔...။ စပ္ေတာ့နည္းနည္းစပ္တယ္...။ အဲဒါစားျပီး ေကာ္ဖီတစ္ခြက္ ေသာက္လုိက္ ရတယ္ ပူစပ္စပ္ျဖစ္ေနလို႔...။

မိုးေငြ႔

7 comments:

SHWE ZIN U said...

အယ္ ပြတာပဲ ေခါက္ဆြဲစားၿပီး ေကာ္ေကာ္ေသာက္မယ္

ရတယ္ေနာ္
ေရႊစင္ဦး

ဧပရယ္လ္ပူး@ပူးေတ said...

ေခါက္ဆြဲျပဳတ္ပဲ စားသြားတယ္ မမမိုးေငြ႔ေရ....

ေကာ္ဖီေတာ့ ေသာက္ေတာ့ဘူး... ပူးေတနဲ႔ မတည့္လို႔ :)

ပါရမီျဖည္႕ဖက္ေလး said...

ေခါက္ဆြဲျပဳတ္ဆို ခ်ဥ္ခ်ဥ္စပ္စပ္မွ ႀကိဳက္တာ။ ေကာ္ဖီေလးက ေသာက္ခ်င္စရာေလး။ ေကာ္ဖီလည္းႀကိဳက္တယ္။

kokoseinygn said...

ကိုရီးယားေခါက္ဆြဲကိုတခါတစ္ေလမွ
စားပါဗ်ာ..အၿမဲစားရင္ ဆံပင္ေတြပါးတယ္
ထိပ္ေၿပာင္တယ္..ဆံပင္ၿဖဴတယ္...
ေစတနာၿဖင္႔ အႀကံေပးတာပါ။

ႏုိင္းႏုိင္းစေန said...

ကင္းခ်ီပါတဲ့ဟာဆို စားေကာင္းတယ္..
ဒါေပမယ့္ ယိုးဒယားခ်ဥ္စပ္ေခါက္ဆဲြထုပ္ကို ပိုႀကိဳက္တယ္ း)

ၾကယ္ေရာင္မွတ္စု said...

အမမိုး......ေအာက္ကသံုးမ်ိဳး က်ေနာ္စားမယ္ အစ္မက အေပၚဆံုးကဟာ စားေနာ္ :)

ခင္တဲ့(ဖိုးၾကယ္)

Anonymous said...

က်န္ပံုေတာ့သိပ္မႀကိဳက္ဘူး...
ကိုရီးယားေခါက္ဆြဲဆိုရင္ ဂန္ဂ်က္ျမန္႔ရယ္..
ရွင္းလာျမန္႕ ရယ္ႀကိဳက္တယ္