Blazon မွာ သက္သတ္လြတ္ပဲငပိေၾကာ္၀ယ္ရင္း ခရမ္းခ်ဥ္သီးအစိမ္းေလးေတြေတြ႔ေတာ့ တန္ပူရာေၾကာ္စား ၾကည့္မယ္စိတ္ကူးမိသြားတယ္...။ အရင္က ခရမ္းခ်ဥ္သီးအစိမ္းေတြကို သုပ္စားရတာပဲ သိတာ..။ တေလာက ဘယ္ဘေလာက္မွာလဲေတာ့မသိဘူး ေလွ်ာက္သြားရင္းနဲ႔ေတြ႔လိုက္တယ္..။ ဘေလာ့ဂ္လား စာအုပ္လား တီဗီထဲကပဲလားေတာ့မသိဘူ မမွတ္မိေတာ့ဘူး...အဲလို မွတ္ဥာဏ္ကေကာင္းတာ..။ အေၾကာ္အေလွာ္ဆို ကိုယ္ကၾကိဳက္ေတာ့ ဘာလာလာပဲ...။ တန္ပူရာမႈန္႔ကို အခ်ိဳအငံထည့္ ငရုတ္ေကာင္းနည္းနည္းထည့္ျပီး လိုတဲ႔ေရနဲ႔ ခပ္ပ်စ္ပ်စ္ေလး စပ္ထားလိုက္တယ္...။ ျပီးေတာ့ခရမ္းခ်ဥ္သီးကိုေရေဆးျပီး အကြင္းလိုက္ ပါးပါးလွီးထားတယ္...။ အိမ္မွာ ခါဂ်က္ဥနီေတြ႔လို႔ အဲဒါေလးပါပါးပါးလွီးထားလိုက္တယ္....။ ဆီပူအိုးထဲကို မႈန္ွႏွစ္ေလးထဲ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၀ိုင္းေလးေတြနစ္ျပီး တစ္ခုဆီထည့္ထည့္ေၾကာ္...။ ေဟာ....ေအာက္ကပံုထဲက အတုိင္းပါပဲ ထြက္လာေတာ့...။
ဆလပ္သုပ္တဲ႔ မိုင္ေရာနစ္နဲ႔တို႔စားရတာပိုေကာင္းတယ္....။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး တန္ပူရာအရသာက ၾကြပ္ၾကြပ္ရြရြေလးနဲ႔ နဲနဲခ်ဥ္ျပံဳးျပံဳးအရသာေလး ေကာင္း၏...။ ဥနီကေတာ့ခ်ိဳတယ္...။
မိုးေငြ႔
6 comments:
ေသေသ ခ်ာခ်ာေရးတင္ေပးတာဖုိ႔
ေသခ်ာေအာင္လုပ္စားၿဖစ္မယ္
အစားအေသာက္ဆုိလာထားပဲေနာ္...
က်န္းမာေရးေကာင္းစဥ္ လုပ္ခ်င္တာလုပ္ၿပီး
စားခ်င္တာစားလုိ႔ရတာ...ဒါေၾကာင္႔ အခ်ိန္ရွိခုိက္
လုံးလစုိက္ၿပီးစားထားမွ။
ခ်မ္းေၿမ့ပါေစ။
Me too, I love tempura whether it is vege or fish. Take care!!!
တစ္ခါမွ မစားဖူးေသးဘူး...အင္း အေတာ္ေတာက်တာပဲလို႔ ကိုယ့္ကိုယ္ကို ေတြးမိတယ္...ဘာပဲျဖစ္ျဖစ္ ပံုၾကည့္ၿပီး အနံ႔ရွဴလိုက္တယ္...
စားခ်င္စရာပဲ...စားဖူးဘူးရယ္....
ဘယ္ရမလဲ..
အဝစားသြားတာေပါ့..ဟိ
ထူးထူးဆန္းဆန္း ခရမ္းခ်ဥ္သီးတင္ပူရာေလးပဲ။
မုန္လာဥနီတင္ပူရာလဲ မစားဖူးေသးဘူး။
စမ္းလုပ္စားမယ္ ေက်းဇူးပါ မိုးေငြ႔ေရ။
စိတ္ဓာတ္အစဥ္ ၾကည္လင္ေအးျမပါေစကြယ္။
ေမတၱာျဖင့္
အန္တီတင့္
Post a Comment