Wednesday, 27 July 2011

ေရႊဖရံုသီးၾကက္ဥေပါင္း...

ဒါကေတာ့ အခ်ိဳပြဲ.... ဒီနည္းအတုိင္းပဲ ကိုယ္ၾကိဳက္တဲ႔ အသားကို ႏုတ္ႏုတ္စင္းျပီး အစာပလာေရာနယ္ ထည့္ေပါင္းလိုက္ရင္ ဟင္းတစ္ခြက္ျဖစ္ျပီေပါ့

အရင္ဦးဆံုး ေရႊဖရံုသီးကို ေရစင္စင္ေဆးပါ...(ေရႊဖရံုသီးကို အလံုးေသးေသးပဲေရြး၀ယ္ပါ)..။ အဖံုးပံုစံ ဓါးနဲ႔ဖြင့္ျပီး အထဲက အေစ့ေတြ အမွ်င္ေတြကို ဇြန္းနဲ႔ အကုန္ေကာ္ထုတ္ပစ္ပါ...။

ၾကက္ဥသံုးလံုးကို ႏြားႏုိ႔ သၾကားထည့္ျပီး ေခါက္ထားပါ....။ ဆားအနည္းငယ္ခတ္ပါ...။
ေရႊဖရံုသီးထဲကို ေခါက္ထားတဲ႔ ၾကက္ဥထည့္ျပီး

ႏွစ္ထပ္ေပါင္းအိုးနဲ႔ 45မိနစ္ေလာက္ေပါင္းပါ...။ အထဲက ၾကက္ဥရမရကို တူနဲ႔ ထုိးၾကည့္ပါ...။ ၾကက္ဥဖတ္ေတြ ကပ္ပါမလာရင္ ရပါျပီ...။


မိုးေငြ႔

7 comments:

Angelhlaing(May everybody be happy and healthy! said...

ပထမဆံုး ၿမင္ဖူးၿခင္းပဲမမေရ..ၿမည္းၾကည့္ခ်င္လိုက္တာ :)

Mon Petit Avatar said...

I like the kitchen which is bigger than my kitchenette!!!

အလင္းသစ္ said...

တစ္ေယာက္ေယာက္ကမ်ား လာျပင္ဆင္ေပးရင္ေတာ့ စားၾကည့္ခ်င္လိုက္တာ။။ ကိုယ့္ဘာသာကေတာ့ အျဖစ္မရွိလို႕ လုပ္မတတ္ပါဘူး။။။ဟီးးးးးးးးးး။။။။

စံပယ္ခ်ိဳ said...

အားရင္ေတာ႔လုပ္ၾကည္႔မယ္
ခုေလာေလာဆည္ေတာ႔ အရမ္းစားၾကည္႔ခ်င္ေနမိတယ္။

mstint said...

ထူးထူးဆန္းဆန္းေလးပါလား အရသာ ေကာင္းမယ့္ပံုေလးပဲေနာ္။ ေက်းဇူးပါ မိုးေငြ႔ေရ း)
စိတ္ဓာတ္အစဥ္ၾကည္လင္ေအးျမပါေစကြယ္။

ေမတၱာျဖင့္
အန္တီတင့္

မအိမ္သူ said...

ဒီမွာေတာ့ ခမာေတြ အဲဒီပူတင္းအရမ္းႀကိဳက္ၾကတယ္။ ေစ်းထဲမွာ အၿမဲေရာင္းတယ္။

Cameron said...

ဒီေရႊဖရံုသီးၾကက္ဥေပါင္းကေတာ့ ယိုးဒယားဆိုင္တစ္ဆိုင္မွာ အခ်ိဳပြဲေလးစားဖူးလို႔ လုပ္ၾကည့္လိုက္တာ....။ အင္း ခမာနဲ႔ ထုိင္းက ကပ္လ်က္ဆိုေတာ့ အစားေတြလည္းနည္းနည္းတူၾကလိမ္႔မယ္ထင္တယ္..။