ငယ္ငယ္တုန္းက တရုတ္တန္းဖက္မွာ တရုတ္မအေဒၚၾကီးတစ္ေယာက္ေတာင္းေလးနဲ႔လုိက္ေရာင္းတာ ၀ယ္စားဖူးတယ္ မႊာၾကီးလို႔ေခၚတယ္...။ အခုေခတ္ေတာ့ ပဲသိပ္ႏွမ္းသိ္ပ္မုန္႔လို႔ေခၚၾကတယ္ မႊာၾကီးဆို သိပ္မသိၾကေတာ့ဘူး...။ ခုေနာက္ပိုင္း အဲဒီအေဒၚၾကီးမေရာင္းေတာ့ ဘယ္သူမွလုပ္ေရာင္းတာ သိပ္မေတြ႔ေတာ့ဘူး...။ အဲဒါမစားရတာၾကာျပီ ၀ယ္စားမရေတာ့ ကိုယ့္ဘာသာကိုယ္ လုပ္စားၾကည့္လိုက္တယ္...။
ေကာက္ညွင္းမႈန္႔နဲ႔ ဆန္ၾကမ္းမႈန္႔ သံုးခ်ိဳးတစ္ခ်ိဳးေရာစပ္ျပီး ကိုယ္လိုခ်င္တဲ႔အေရာင္ေလးဆိုးလို႔ရပါတယ္...။ ေရာင္းတန္းမုန္႔ကေတာ့ အျဖဴေရာင္ပါပဲ...။
cutter ေလး၀ယ္ထားေတာ့ ပံုေဖာ္လိုက္တယ္ လိပ္ျပာ အိန္ဂ်ယ္ ပင္ကြင္း ေၾကာင္ ယံုနဲ႔ ၀က္၀ံရုပ္ေလးေတြ
ဆန္မႈန္႔ျဖစ္လို႔ ဂ်ံဳမုန္႔သားလို ကာတာနဲ႔ျဖတ္ရတာမလြယ္ဘူး မုန္႔သားေတြက အနားေျခာက္တာျမန္တယ္..
ေရဆူဆူအိုးထဲကိုထည့္ျပဳတ္ ေပါေလာေပၚလာတာနဲ႔ဆယ္ျပီး ေရေအးခဏစိမ္ထားရတယ္...ျပီးမွ ဇကာနဲ႔စစ္ထား
ျပီးတာနဲ႔ ဆားနဲနဲနဲ႔ သၾကားေရာထားတဲ႔ ေျမပဲႏွမ္းေထာင္းထားထဲကို မုန္႔ေလးကပ္ေပး
စားမယ္ဆိုမွ ေျမပဲႏွမ္းကပ္ေပးေနာ္ မဟုတ္ရင္ ေျမပဲေတြကေပ်ာ့ကုန္ေရာ
မိုးေငြ႔
3 comments:
း) အစုံလုပ္ေနတာပဲ ေဒၚငြက္ရယ္
ပဲယုိကေတာ႔ သြားရည္ယုိစရာေပါ႔
မစားရတာေတာင္ အရမ္းၾကာၿပီ။ လုပ္စားၾကည့္မယ္။ မုန္႔လုပ္နည္းအတြက္ ေက်းဇူးပါ။
TTW
မစားဖူးဘူးသာမီးေရ
စားၾကည္႔ခ်င္တယ္ လုပ္တတ္ဖူး
Post a Comment