Saturday, 23 April 2011

ရွမ္းမုန္႔တီအရည္

လိုအပ္တာက ခရမ္းခ်ဥ္သီး ပဲပုပ္ခ်ပ္ မက်ည္းသီး ငရုတ္သီးေျခာက္
 ရွမ္းငရုတ္ေကာင္း နံနံပင္ ရွမ္းနံနံနဲ႔ မုန္႔ဖတ္



ရွမ္းငရုတ္ေကာင္းကိုေမႊးေနေအာင္ေလွာ္ထား



ဒါကေတာ့ ပဲပုပ္မီးကင္ရယ္ ငရုတ္သီးေျခာက္ေလွာ္နဲ႔ ရွမ္းငရုတ္ေကာင္းေလွာ္ကို ညက္ေနေအာင္ေထာင္းထားတဲ႔ အမႈန္႔



ကဲရပါျပီ...ရွမ္းမုန္႔တီအရည္....


ပန္းကန္ထဲကို မုန္႔ဖတ္ထည့္ မက်ည္းသီးနဲ႔ခရမ္းခ်ဥ္သီးျပဳတ္ထားတဲ႔အရည္ဆမ္း သံုးမ်ိဳးစပ္ေထာင္းထားတဲ႔ အမႈန္႔ကိုထည့္ နံနံပင္နဲ႔ ရွမ္းနံနံျဖဴး ဆား အခ်ိဳမႈန္႔ခပ္ျပီးရင္ ေသာက္လုိ႔ရျပီ...။ ခ်ဥ္စပ္ေလးနဲ႔ ပဲပုပ္နဲ႔ ရွမ္းငရုတ္ေကာင္းနံ႔ေမႊးေတးေတးနဲ႔ ေသာက္လို႔ေကာင္းတယ္ဗ်...။


မိုးေငြ႔

3 comments:

စံပယ္ခ်ိဳ said...

ရွမ္းၿပည္ကလာၿပီးခုမွစမ္းခ်က္စားၿဖစ္တယ္
ေက်းေက်းေနာ္

Mon Petit Avatar said...

တခါမွမစားဖူးေပမည့္ စားခ်င္စရာပါလားေနာ္

phyu said...

Hi..Moe

visiting your post, from which shan state???

with best wishes

Nang Myint