Popular စာအုပ္ဆိုင္က mini cook ယိုးဒယားဟင္းခ်က္နည္းစာအုပ္ထဲက ဖတ္ျပီး လုပ္ၾကည့္တာပါ....။ ဖက္ထုပ္ရြက္ကို အသစ္ဖြင့္တဲ႔ ေတာ္၀င္စင္တာက မုဒိတာမတ္ကက္မွာ၀ယ္ပါတယ္....။ ႏုတ္ႏုတ္စင္းျပီးသား အသားထဲကို ၾကက္သြန္ျဖဴ ၾကက္သြန္နီေသးေသးစင္းထားတာထည့္ ငရုတ္ေကာင္း ဆားထည့္ျပီး ႏုယ္ထားႏွပ္ထားရမယ္..။ ဖက္ထုပ္ရြက္ကိုခင္း အသားေလးထည့္ ၾကက္သြန္မိတ္ကို နည္းနည္းေပ်ာ့တာေရြးျပီး ခ်ည္လိုက္...။ ဆယ္ခုေက်ာ္ေလာက္ဆို... ေရဆူဆူေပါင္းအိုးဇကာထဲထည့္စီ.... ဆယ္မိနစ္ေလာက္ဆိုရျပီဗ်....။ တြဲဖက္စားရမယ့္အခ်ဥ္ရည္လုပ္နည္းကလဲ လြယ္ပါတယ္....။ ပဲငံျပာရည္အၾကည္ထဲကို ပါးပါးနဲ႔ အေခ်ာင္းေခ်ာင္းလွီး ထားတဲ႔ ဂ်င္းႏုႏုေလးေတြထည့္ သံပုရာသီးတစ္စိပ္ညွစ္လိုက္ရင္ရျပီ...။ ပူပူေႏြးေႏြး ဖက္ထုပ္ေပါင္းေလးကို အခ်ဥ္ရည္ေလးထဲႏွစ္ျပီးစား ဂ်င္းဖတ္ေလးပါစယ္ျပီးစား သိပ္ေကာင္းပဲ....။ အခ်ဥ္ပန္းကန္ေလးနဲ႔ ေပါင္းျပီးသားဖက္ထုပ္က အိုးထဲကမထြက္ခင္မွာ ပါးစပ္ထဲေရာက္ကုန္လို႔ ဓါတ္ပံုမရိုက္ထားလိုက္မိဘူး....။
မိုးေငြ႔
5 comments:
All I can say is "YummY!!!!
ဟုတ္ပ ညီမ ေရ
စားေကာင္းလိုက္မဲ႕ျဖစ္ျခင္း
ခင္မင္စြာျဖင္႔
ေရႊစင္ဦး
စားခ်င္လို႕ မေကၽြးလဲ ၿမည့္လိုက္မိတယ္ :P:P:P
မဂၤလာရွိေသာနွစ္သစ္ေလးၿဖစ္ပါေစမမေရ။
မမိုး
ပံုေတြနဲ႔ ႏိွပ္စက္တယ္.။ စားခ်င္လိုက္တာ..။
မႀကီးမို႕ေငြ႕ေရ
သတ္သတ္လြတ္စားတဲ့ေန႕မွာမွ
ဖက္ထုပ္ေပါင္းနဲ႕တိုးတယ္အမရယ္..
Post a Comment