ဂ်ံဳလိတ္လို႔ပဲေခၚပါရေစ...။ တကယ္ေတာ့ တရုတ္သက္သတ္လြတ္ဆိုင္ေတြမွာေတာ့ အူခ်ိဳလား အူသိမ္လားအဲလိုေခၚတယ္ထင္တယ္...။ ကိုယ္ကေတာ့ သက္သတ္လြတ္စားျပီး လသာလမ္းသက္သတ္လြတ္ဆိုင္ကဟင္းပြဲေတြလို ငါးခ်ိဳခ်ဥ္တို႔ ၀က္အူမၾကီးတို႔ ဘဲကင္တို႔ အဲလိုဂ်ံဳနဲ႔ ပံုတူသက္သတ္လြတ္လုပ္ထားတဲ႔ဟင္းမ်ိဳးကို နာမည္ၾကီးတပ္ျပီးစားရမွာစိတ္မသန္႔ပါဘူး...။ သက္သတ္လြတ္စားလည္း စိတ္သန္႔သန္႔နဲ႔ပဲစားခ်င္တယ္... စိတ္မသန္႔ရင္တစ္ခါတည္း သက္သတ္လြတ္စားတာကိုျဖတ္လိုက္တယ္ ဒါပဲ..။
ဒီဟင္းပြဲေလးက သက္သတ္လြတ္စားေနတာကို အေျပာင္းလဲေလးျဖစ္ေအာင္လို႔ သံေစ်းေရာက္တုန္း၀ယ္လာခဲ႔တဲ႔ ဂ်ံဳနဲ႔လုပ္ထားတဲ႔ အလိတ္ကေလးပါ တစ္ထုပ္ကို 800က်ပ္ေပးရတယ္ ေစ်းမေသးဘူးသူလဲ...။ အဲဒီအလိတ္ကေလးကို ဆီပူမွာ ၾကက္သြန္ျဖဴအျပားရိုက္ ဆီသတ္ျပီး ပဲငံျပာရည္အၾကည္ ငရုတ္ေကာင္းနဲနဲနဲ႔ မီးျပင္းျပင္းမွာေၾကာျ္ပီး တာရီရာကီေဆာ့ဆမ္း ေရေႏြးေလးခြက္တစ္၀က္ေလာက္ထည့္ မီးေလွ်ာ့ျပီး ခဏႏွပ္ ေရခမ္းရင္ အိုးခ်ျပီး ၾကက္သြန္ပင္ေလးလွီွးထားတာကို ျဖဴးစားရင္ရျပီ...။
စီးတီးမတ္က ၀ယ္လာခဲ႔တဲ႔ တာရီယာကီေဆာ့ အငံပါလို႔ ဟင္းထဲမယ္ ဆားထည့္မသံုးေတာ့ဘူး..။ Pantai တံဆိပ္နဲ႔တျခားေဆာ့ေတြ ငံျပာရည္ေတြလည္း သံုးလို႔ေကာင္းတယ္..။ တကယ္ေတာ့ တာရီရာကီဆိုတာ ပဲငံျပာရည္အေႏွာက္ ပဲငါးပိ ဆား သၾကား ငရုတ္ေကာင္း ေကာ္မႈန္႔တို႔ကို ေရာျပီး ေဆာ့လုပ္ထားတာပါပဲ။
မိုးေင႔ြ
6 comments:
မမရဲ႕ ဂ်ံဳလိတ္ကေလးေတြက ပဲပိုးတီေလးေတြနဲ႕တူတာ။
မန္းေလးမွာဆုိ..၇၆လမ္းရွမ္းတန္းမွာ ဒီတုိင္းလဲေရာင္းတယ္။ခ်က္ထားတာလဲေရာင္းတယ္။မုန္ညင္းခ်ဥ္ေတြပဲပုပ္ေတြနဲ႔ေၾကာ္ခ်က္လုိမ်ိဳးေလးေရာင္းတာစားဖူးတယ္။
တခါမွ မစားဖူးေသးဘူး....ျပန္လာတဲ႔အခါ၀ယ္ေကြ်းေနာ္ သမီးေရ.....
သတ္သတ္လြတ္စဥ္းစားေနတာ အေတာ္ပဲ။ အရြက္ေလးနည္းနည္းထဲစားရင္ ပိုေကာင္းမလားပဲေနာ္။ ေက်းဇူး။
စားခ်င္စရာ ၊ ဒါနဲ႕အမအိမ္က တရုတ္တန္းမွာမ်ားလား။
ျမင္ရတာေတာ႔ စားခ်င့္ဖြယ္ ပဲ ... ေပါ႔ေပါ႔ပါးပါး ... ။
အရသာ ... အဆိမ္႔ ျဖစ္မယ္ ထင္ပါတယ္ ။
တစ္ရက္ေလာက္ လုပ္စားၾကည့္ဦးမယ္ ... :)
Post a Comment