အစ္မစိုးမာလာဆီကနည္းနဲ႔ေပါင္းထားတဲ႔ ငွက္ေပ်ာေပါင္းေလးပါရွင့္ း)
ငွက္ေပ်ာသီးဆယ္လံုး+အုန္းသီးျခစ္တစ္လံုးရဲ႔ သံုးပံုႏွစ္ပံု+သၾကားတစ္ခြက္+ေျပာင္းေကာ္မႈန္႔တစ္ခြက္
ငွက္ေပ်ာသီးအားလံုးကိုေျခထားျပီးရင္ ၾကိတ္စက္ထဲကို အုန္းသီးဖတ္နဲ႔သၾကားထည့္ၾကိတ္ပါမယ္ အုန္းသီးျခစ္ေတြကို မုန္႔ေပၚျဖဴးဖို႔ နည္းနည္းခ်န္ထားပါ...။ ေျပာင္းေကာ္မႈန္႔ကိုေရနဲ႔ခပ္ပ်စ္ပ်စ္ေလးေဖ်ာ္ ဆားထည့္ျပီး ၾကိိတ္ထားတဲ႔ အုန္းသီးနဲ႔သၾကားထည့္ေရာ ငွက္ေပ်ာသီးထည့္ေရာျပီး သမေအာင္ေမႊ ေပါင္းမယ့္ခြက္ေလးေတြကို ဆီသုပ္ျပီး မုန္႔ႏွစ္ကို ခြက္မျပည့္ခင္ေလးထိထည့္ျပီး အုန္းသီးျခစ္ေလးျဖဴ ေပါင္းအိုးထဲကို မိနစ္ 20 ေလာက္ေပါင္း မုန္႔က်က္မက်က္ကို သြားၾကားထိုးတံေလးနဲ႔ထိုးၾကည့္ မုန္႔ႏွစ္ေတြကပ္ပါမလာရင္ ရပါျပီ...။
ပိတ္ရက္ကေလးမွာ ေန႔ခင္းစာ အစာေျပပဲျဖစ္ျဖစ္ ထမင္းစားျပီးအခ်ိဳတည္းဖို႔ပဲျဖစ္ျဖစ္ အလြယ္တကူလုပ္စားႏို္င္ဖို႔ ငွက္္ေပ်ာေပါင္းပူပူေလးကို မွ်ေ၀ေပးလိုက္ပါတယ္ရွင့္....။
ေပ်ာ္ရႊင္ေအးခ်မ္းေသာ ပိတ္ရက္ကေလးျဖစ္ပါေစ...း))
မိုးေငြ႔
3 comments:
ေအးေအးခ်မ္းခ်မ္းနဲ႔ ဌက္ေပ်ာေပါင္းေလးစားချဲ႔ပီ
ဒီတစ္ေခါက္ေတာ့ မိုးေငြ႔ရဲ႕ ငွက္ေပ်ာေပါင္းမ်ိဳး ေပါင္းစားဘို႔ ဆံုးျဖတ္လိုက္ၿပီ...
ငွက္ေပ်ာေပါင္းဆုိ ငွက္ေပ်ာသီးအလံုးလုိက္ကုိ အုန္းႏုိ႔တုိ႔ ႏြားႏုိ႔တုိ႔နဲ႔ေပါင္းတာမ်ဳိးပဲသိတာ။ ခုလုိေခ်ၿပီးေပါင္းတာမ်ဳိးေတာ့ မသိေသးဘူး။ ေပါင္းစားၾကည့္အံုးမယ္။
Post a Comment