Monday, 30 April 2012

၀က္ေပါင္ေျခာက္နဲ႔ ပဲျပားေပါင္း



၀က္ေပါင္ေျခာက္က ခဲအိုတစ္၀မ္းကြဲေလး စင္ပူကလာလို႔လက္ေဆာင္ရထားတာ....။ အခ်ပ္လိုက္ေလးကို ကပ္ေၾကးနဲ႔ညွပ္ျပီး ထမင္းေပါင္းအုိးထဲ ခဏႏွပ္ထားရင္စားလို႔ရျပီ....။





စီးတီးမတ္က သံုသံုပဲျပားဗူးေလးတစ္ဗူး၀ယ္လာတယ္ အေပ်ာ့စားေလးပါ ပဲျပားက...။ ပဲျပားကိုေပါင္းမယ့္ ပန္းကန္ထဲအတံုးမပ်က္ထည့္ ျပီးရင္ ဓါးေလးနဲ႔ အတံုးေလးေတြလွီးေပး ပဲငံျပာရည္ေလးအေပၚက ေလာင္းျပီးေဘးမွာခဏထားထား....။ ပဲျပားေပၚတင္မယ့္ ၾကက္(သို႔)၀က္သားႏုတ္ႏုတ္စင္းကို ၾကက္သြန္ျဖဴေလးဆီသတ္ ဟင္းခတ္မႈန္႔နဲ႔ ပဲငံျပာရည္ ငရုတ္ေကာင္းေလးနဲ႔ ေၾကာ္လိုက္ အသားေလးေမႊးလာျပီဆို ေစာေစာက ပဲျပားေပၚခပ္ျပီးျဖန္႔ခင္းလိုက္...ေပါင္ေခ်ာင္ထဲကို ဆယ္မိနစ္ထည့္ေပါင္း စားခါနီး ၾကက္သြန္နီမွိတ္ကေလး လွီးျပီးျဖဴးလိုက္ အိုေကျပီ......။ လုပ္စားၾကည့္ေနာ္ လြယ္လြယ္ေလးပါ......။


မိုးေငြ႔

7 comments:

ပ်ိဳးယု၀သုန္ (Pyo Yu Wathone) said...

လုုပ္စားၾကည့္ဦးမယ္ မိုုးေငြ႕ေရ.. ဘာခ်က္စားရေကာင္းမလဲ ဆိုုျပိး တစ္ရက္ တစ္ရက္ စဥ္းစားရတာ က ပိုုျပီး အခ်ိန္ကုုန္ေနတယ္.. ခုုေတာ့ စိတ္ကူးရျပီ..

ခ်စ္တဲ့
ဝသုုန္

ေမာင္သီဟ said...

သြားရည္ယုိလိုက္တာ ငါ႔နွယ္ ပုံၾကည္႔ၿပီးေတာင္ ငတ္ႀကီးက်တဲ႔ အျဖစ္ ဂလု

Candy said...

ရွလြတ္ ဂလု.. အဟိ
တံေတြးပဲျပန္ျမဳိခ်သြားရတယ္ :P

ထရီဆာ (Teresa) said...

မမီးေရ .. သြားရည္က်သြားပါတီ.... :D

ညိမ္းႏိုင္ said...

အဲ့ ဝက္သားအျပားက ေစ်းႀကီးတယ္ဂ်...၊
ကၽြန္ေတာ္ဆို ႏွစ္ကူးမွာ သူေဌးလက္ေဆာင္ေပးမွ
စားႏိုင္တာ....:)))
ဆိုေတာ့ လာမယ့္ ႏွစ္ကူးမွလုပ္စားေတာ့မယ္ေနာ္..:P

မိုးသက္ said...

စားခ်င္စရာႀကီး. ဟီးဟီး. ရွမ္းေခါက္ဆြဲထဲထည့္စားလိုက္ရရင္ အဆင္ေျပမယ့္သေဘာရွိတယ္.။

San San Htun said...

လြယ္သားဟ လုပ္စားဦးမယ္