Wednesday, 26 January 2011

ျပည္ၾကီးငါးေျခာက္Soup




ဗီယက္နမ္က လက္ေဆာင္ရထားတဲ႔ ျပည္ၾကီငါးေျခာက္ကိုေရေဆးျပီး ဓါးနဲ႔ အေခ်ာင္းလိုက္ေလးလီွးပါ...။ ၾကက္ျပဳတ္ေရဆူဆူအိုးမွာ ျပည္ၾကီးငါးထည့္ျပဳတ္ မုန္လာဥနီအတံုးေလးေတြကိုပါ ထည့္ျပဳတ္... ငါးမိနစ္ေလာက္ေနရင္ ေျပာင္းမႈန္နဲ႔ငရုတ္ေကာင္းကို ေရေဖ်ာ္ထားတာထည့္ ၾကက္ဥေခါက္ျပီး ေျဖးေျဖးေလာင္းထည့္ ေနာက္ဆံုးအိုးခ်ခါနီးမွာ ပဲပင္ေပါက္နဲ႔ ပန္းစိမ္းကိုထည့္ပါ...။ ေသာက္ခါနီး နံနံပင္ေလးခတ္ ပူပူေလးေသာက္ရင္ပိုေကာင္းပါတယ္...။


မိုးေငြ႔


6 comments:

သဒၶါလိႈင္း said...

မမိုးေရ.
ရာသီဥတုကေအးေအးေလးနဲ႔ စြပ္ျပဳတ္ေလး
ေသာက္သြားၿပီ..။
ခ်စ္တဲ့
သဒၶါ

SHWE ZIN U said...

ညီမ သဒၵါေရ

ျပည္ၾကီးငါးစြပ္ လည္း မေသာက္ဘူးေသးဘူး အဲဒါလည္း လုပ္စားၾကည္႕မယ္
စားခ်င္စရာေလး

ခင္မင္စြာျဖင္႔
ေရႊစင္ဦး

ညိမ္းႏိုင္ said...

ဗီယက္နမ္က လက္ေဆာင္ရထားတာမဟုတ္ပဲ....၊ေျမာက္
ကိုရီးယားက ဝယ္လာတဲ့ ျပည္ျကီးငါးနဲ့ေရာ ခ်က္လို့မရ
ဘူလားဗ်....:) စတာေနာ္...။
ျကားေတာင္မျကားဖူးဘူး ျပည္ျကီးငါးကို စြပ္လုပ္ေသာက္
ရတယ္ဆိုတာ....၊ေသာက္ခ်င္စရာပဲ...၊ဝီေလးနဲ့ဆို လိုက္
မယ့္ပံု........:)

ခ်မ္းလင္းေန said...

ေသာက္ ေကာင္းလိုက္မည့္ျဖစ္ျခင္း။ သေရယိုသြားပါ၏။ ဂလု.....

အျဖဴေရာင္နတ္သမီး said...

စားခ်င္တယ္..စားခ်င္တယ္...

starlay said...

အိမ္မွာလည္း မမ ထည့္ေပးလိုက္တဲ့ ျပည္ႀကီးငါးအေျခာက္ထုပ္ေလး ေရာက္ေနတာ၊ လုပ္မစားတတ္တာနဲ႔ ဒီအတိုင္းထား ထားတာ၊ ခုေတာ့ အမ မိုးေငြ႕ ပုိ႔စ္ေလးေၾကာင့္ အဆင္ေျပသြားၿပီ၊ ေက်းဇူး အမ :)