ခရမ္းသီးသံုးလံုးကို မီးေသြးမီးဖိုရွိရင္ မီးဖုတ္ရပါမယ္... မရွိရင္ေတာ့ Microwave ထဲကို ေလးမိနစ္ထည့္လွည့္ တစ္ဘက္ျပန္ေျပာင္းျပီး ေနာက္ေလးမိနစ္ထပ္လွည့္ပါ..။ ႏူးအိေနတဲ႔ခရမ္းသီးေတြကို အခြံခြာ ေတာက္ေတာက္ စင္းပါ....။ ၾကက္ဥႏွစ္လံုး ပိုထည့္ခ်င္ရင္သံုးလံုးထည့္လို႔ရပါတယ္...။ ၾကက္ဥေတြကို ဆားထည့္ နာနာေခါက္ထား ျပီးရင္ ခရမ္းသီးထည့္ေမႊ ဆီပူူုူပူဒယ္မွာ ၾကက္ဥ Omelette ေၾကာ္သလိုပါပဲ....။ ႏူးႏူးအိအိေလး ၾကက္ဥနံ႔ေမႊးေမႊးေလးနဲ႔ စားလို႔သိပ္ေကာင္းတယ္...။
မိုးေငြ႔
5 comments:
ခရမ္းသီး မီးဖုတ္မီး သုတ္စားတာ မ်ားတယ္.. ၾကက္ဥနဲ႕ ျပန္ေၾကာ္တာလည္း ေကာင္းမယ့္ပံုပဲ..
ႀကိဳက္တယ္. မစားရတာလည္းၾကာလွၿပီ။
ခုဖတ္ေနရင္းနဲ႔ ဗိုက္ကလည္းဆာလိုက္တာ.
ခ်စ္တဲ့
သဒၶါ
ခရမ္းသီးၾကက္ဥေၾကာ္ ဓာတ္ပံုျမင္ယံုနဲ႔တင္ သေရယိုပါ၏။ ႏိုက္ျမည္းလို႔ရလွ်င္ ပိုေကာင္းပါ၏။
ခရမ္းသီးဆိုရင္ ေထာင္းပဲစားစား၊ ဟင္းအႏွစ္ပဲခ်က္စားစား၊ သုတ္ပဲစားစား.. အရမ္းႀကိဳက္တယ္...
ခုတစ္ခါ ခရမ္းသီးၾကက္ဥေၾကာ္ေပါ့ေနာ္.. လုပ္စားၾကည့္အုန္းမယ္ း)
ဗုိက္တုန္း မမုိးေငြ႕ဘေလာ႔လည္မိတာ မွားၿပီဗ်ာ
ဂလုဂလု
Post a Comment