Wednesday, 12 January 2011

စေတာ္ဗယ္ရီဒိန္ခ်ဥ္သုပ္...




ဗိုလ္ခ်ဳပ္ေစ်း FMI ေရွ႔က ၀ယ္ခဲ႔တာ ငါးျခင္းကို ႏွစ္ေထာင္တဲ႔... အိမ္ေရာက္ေတာ့ အညွာေလးေတြေျခြ ေရအထပ္ထပ္ေဆးျပီး လက္ေဖ်ာ္လုပ္မလို႔ပဲ စေတာ္ဗယ္ရီသီးေလးေတြက ခပ္မာမာေလးေတြျဖစ္ေနတယ္ ဗမာသီးမဟုတ္ေတာ့ အနံ႔လဲမေမႊးတဲ႔အျပင္ အိလဲမေနဘူး...။ ဒါနဲ႔ ဓါးနဲ႔ ေလးစိပ္စိပ္ျပီး ဆလပ္သုပ္ပဲ လုပ္လိုက္တယ္...။ ႏုိ႔ဆီကုန္ေနတယ္တဲ႔...။ ဒါဆို အသီးေလးေတြကို သၾကားနဲ႔ႏွပ္ျပီး ေရခဲေသတၱာထဲ နာရီ၀က္ထားတယ္...။ ဒိန္ခ်ဥ္တစ္ဗူးေတြ႔တယ္...။ အေတာ္ပဲ ႏိုု႔ဆီမရွိတာနဲ႔ အဲဒါနဲ႔ပဲေဖ်ာ္လိုက္မယ္...။ သၾကားနဲ႔ႏွပ္ထားတဲ႔အသီးထဲကို ဒိန္ခ်ဥ္တစ္ဗူးထည့္ျပီး ေမႊလိုက္တယ္...အဲဒါနဲ႔ စေတာ္ဗယ္ရီလက္ေဖ်ာ္ကေန စေတာ္ဗယ္ရီဒိန္ခ်ဥ္သုပ္ျဖစ္သြားေရာ...ကဲ...။ ျမည္းၾကည့္လိုက္ဦးမယ္...။ ဟယ္...အရသာေလးက ေကာင္းမွေကာင္းပဲ....။ အသားအေရေကာင္းေအာင္ က်န္းမာေရးနဲ႔ညီညြတ္တဲ႔ အသီးေတြမ်ားမ်ား စားေပးၾကပါလို႔......။


မိုးေငြ႔


3 comments:

ေခ်ာ(အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္) said...

စားခ်င္တယ္
စေတာ္ဘယ္ရီကိုေတာ႔ ဘယ္လိုလုပ္လုပ္ ၾကိဳက္တယ္..
နည္းနည္းေကၽြးေနာ္ း)

SHWE ZIN U said...

မႏၱေလး မွာလည္း စေထာဘယ္ရီေတြ ေပၚေနၿပီ ဒါေပမဲ႕ မစားရေသးဘူး

ခင္မင္စြာျဖင္႔
ေရႊစင္ဦး

သက္ေဝ said...

စေကာ့ေစ်းမွာ ဝါးျခင္းေလးေတြနဲ႔ ေရာင္းတဲ့ ဗမာသီး ေသးေသး ေမႊးေမႊး ႏူးႏူးညံ့ညံ့ေလးေတြကို သတိရလိုက္တာ ညီမရယ္... း((