Wednesday, 19 January 2011

ပုဇြန္ဆီျပန္ဟင္းနဲ႔ မရမ္းသီးသုပ္




ပုဇြန္ကို အျမီးဆိတ္ေခါင္းဆိတ္ ေရစင္စင္ေဆးျပီး ဆား နႏြင္းနဲ႔ နယ္ထားမယ္...။ ၾကက္သြန္ျဖဴနီ အႏွစ္ေထာင္းျပီး ဆီသတ္...၀ါညိဳေရာင္သန္းလာရင္ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၾကိတ္ထားတာထည့္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးအရည္ေျခာက္ရင္ ပုဇြန္ထည့္ ငံျပာရည္ေလးနည္းနည္းထည့္ အေပ့ါအငံျမည္းျပီး ပုဇြန္ေကြးရင္ ရျပီ...။





မရမ္းသီး ၾကက္သြန္နီနဲ႔ ေဂၚဖီေတြကို ပါးပါးလီွးျပီး ထည့္ထားတဲ႔ ဇလံုထဲကို ေျမဆံေလွာ္ေထာင္း ပုဇြန္ေျခာက္ေထာင္းနဲ႔ ငရုတ္သီးအက်က္မႈန္႔ ငံျပာရည္ထည့္ျပီး သမေအာင္နယ္ေပးလိုက္...အိုေကသြားျပီ ငါးပိနဲ႔ ဆီခ်က္လံုး၀မသံုးထားပါဘူး... ဒါေပမယ့္ သိပ္စားေကာင္းပါတယ္...။

ဒီဟင္းႏွစ္မ်ိဳးစလံုး မိုးေငြ႔လက္ရာမဟုတ္ပါဘူး...။ သူငယ္ခ်င္းရဲ႔ တူေလးမိန္းမ ဟင္းခ်က္သင္ေနတုန္း ၀င္ရိုက္ထားတာ...။ အရသာေလးျမည္းၾကည့္ေတာ့ မဆိုးဘူး ဒီကေလးမေလး အစပ္အဟတ္ေတာ္တယ္...။ မရမ္းသီးသုပ္ကေတာ့ သေဌးသုပ္ ပုဇြန္ေျခာက္သုပ္နဲ႔ နင္လား ငါလားပဲ...။


မိုးေငြ႔

2 comments:

မိုးယံ said...

မရမ္းသီးသုတ္ သြားရည္က်သြားေဂ်ာင္း

ၾကယ္ေရာင္မွတ္စု said...

မေရာက္တာအေတာ္ၾကာ...ၾကံဳတုန္းေလး အားပါးတရ စားေသာက္ သြားရည္က်သြားပါေၾကာင္း အစ္မမိုးေရ... :)

ခင္တဲ့(ဖိုးၾကယ္)