Monday, 6 January 2014

ေခါက္ဆြဲမ်ိဳးစံု.....


 
တာခ်ီလိတ္ကေမာင္ေလး၀ယ္ထည့္ေပးလိုက္တဲ႔ ၾကက္ဥဂ်ံဳေခါက္ဆြဲနဲ႔လုပ္ထားတဲ႔ အသားလံုးဂ်ံဳဆီခ်က္

 ဘဲသားေခါက္ဆြဲထုပ္ကိုျပဳတ္ စားခ်င္တဲ႔မုန္ညွင္းရြက္တို႔ မိႈတို႔ ဘဲဥျပဳတ္တို႔ထည့္ျပဳတ္

 ခ်ဥ္စပ္ေခါက္ဆြဲထုတ္ကို ေရႊပဲရြက္ ၾကက္သြန္မွိတ္နဲ႔ ဘဲဥျပဳတ္ထည့္

တခုေသာတနဂၤေႏြေန႔တုန္းက ခ်က္စားျဖစ္တဲ႔ ၾကာဇံခ်က္


  စပါဂတီထိုင္းေၾကာ္... ပင္စိမ္းရြက္အုပ္

 ဗီယက္နမ္အမဲသားေခါက္ဆြဲ 


 အသားလံုးေၾကာ္
 (အေမခရီးထြက္တဲ႔ေန႔က ေရခဲေသတၱာထဲမွာ ၀က္သားပဲေတြ႔လို႔ ႏုတ္ႏုတ္စင္းျပီး ဘဲဥနဲ႔ အေၾကာ္မႈန္႔ထည့္ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဂ်င္းထည့္ျပီး ေၾကာ္ထားတယ္+အခ်ဥ္ရည္ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဂ်င္း ငရုတ္သီးစိမ္း ပဲငံျပညရည္ၾကည္ သံပုရာသီး)


ညွပ္ေခါက္ဆြဲေၾကာ္+ေရဘ၀ဲသုပ္ခ်ဥ္စပ္

တစ္ခုေသာစေနေန႔က က်ိဳင္းတံုျမီးရွည္အရည္နဲ႔ ကၽြဲရိုင္းေအးေအးေလး...


မိုးေငြ႔


1 comment:

သဒၶါလိႈင္း said...

အစားအေသာက္ေလးဖတ္ရေတာ့လည္း သြားေရေလးက်လို႔ ျပန္သြားရတယ္..း))

ခ်စ္ခင္စြာ
သဒၶါ