တာခ်ီလိတ္က အေဒၚပို႔လုိက္တဲ႔ မုန္ညင္းခ်ဥ္ေတြပါ......။ အထုပ္လိုက္အခ်ဥ္တည္ထားေတာ့.... အရြက္လိုက္ေျဖျပီး ေရစင္စင္ေဆး....ပါးပါးလွီးျပီးပန္ကန္ထဲထည့္ထား....။ ၾကိတ္ျပီးသား ၾကက္သား (၁၀၀)ဂရမ္ေလာက္ကို အသားမႈန္႔ ေျပာင္းမ႕ႈန္ ပဲငံျပာရည္ၾကည္ နဲ႔ ဆီနည္းနည္းထည့္နယ္ထား....။ ၾကက္သြန္ပါးပါးလီွး ဂ်င္းလက္တစ္ဆစ္ကို အေခ်ာင္းလိုက္ေလးလီွးထား...။ ဆီပူအုိးထဲကို ၾကက္သြန္နဲ႔ ဂ်င္းထည့္ျပီး ေမႊးလာရင္ ၾကက္သားထည့္ေၾကာ္...။ ၾကက္သားအညိဳေရာင္ျဖစ္သြားတဲ႔အထိေၾကာ္ျပီး မုန္ညင္းခ်ဥ္ထည့္ေၾကာ္ပါ...။ သၾကားကို လက္ဖက္ရည္ဇြန္းႏွစ္ဇြန္းေလာက္ထည့္ ဆားကိုျမည္းၾကည့္ျပီးမွ
ထည့္ပါ... မုန္ညင္းခ်ဥ္ကငံျပီးသားမို႔....။ မုန္ညင္းခ်ဥ္ကိုမေျခာက္တေျခာက္ အေနထားထိ အဆက္မျပတ္ေမႊျပီးေၾကာ္ပါ...။
ထည့္ပါ... မုန္ညင္းခ်ဥ္ကငံျပီးသားမို႔....။ မုန္ညင္းခ်ဥ္ကိုမေျခာက္တေျခာက္ အေနထားထိ အဆက္မျပတ္ေမႊျပီးေၾကာ္ပါ...။
6 comments:
အဲဒီဟင္း ႀကိဳက္တယ္ဗ်ိဳ႕...
ဒီမွာ ခနခနေႀကာ္စားၿဖစ္တယ္..။
မုန္ညင္းခ်ည္းပဲကို ေခါက္ဆြဲၿပဳတ္နဲ႔လည္း စားတယ္..
မမိုးလက္ရာ ထပ္စားခ်င္ပါသည္..၊ အရမ္းသတိရေနပါသည္....
ငရုတ္သီးနဲ့ မံုညင္းခ်ဥ္ကို ဖယ္ျပီး ျကက္သားခ်ည္းေရြးစား
သြားတယ္ မမိုးေရ....:))))
အဲလို ပို႕မဲ႔ အေဒၚမ်ိဳးလိုခ်င္လိုက္ပါဘိ း)
စားခ်င္လိုက္တာေနာ္...:)
ထမင္းျမိန္တဲ့ ဟင္းတခြက္ပဲ ညီမေရ...
ထမင္းစားၿပီး ေကာ္ဖီေလးပါ ေသာက္လိုက္ရရင္ေတာ့ perfect ေပါ့ေနာ္...
မိုးေအးေအးမွာ ညီမေသာက္ခ်င္တဲ့ ေကာ္ဖီ ဒီမွာ...
(__)? အဝ ေသာက္ရေအာင္ Mug အၾကီးၾကီးနဲ႔... း))
Thanks...မမသက္ေ၀ း))
Post a Comment