Thursday, 9 January 2014

မီးစားခဲ႔ေသာသေရစာမ်ား....

အျပင္ထြက္ရင္မေသာက္မျဖစ္ ကာဖီေပါ့ း)  မုန္႔ကႏွစ္ခုေတာင္ ၀ေတာ့မွာပဲ
 
 egg tart နဲ႔ ၾကက္ဥေခါက္မုန္႔ ကာဖီပူပူ သယ္ရင္းေတြနဲ႔အာလူးဖုတ္ခဲ႔ေသာ တင္းေဂြ


 ကာဖီခါးခါး


 သေဘာၤသီးေၾကာ္ေထာင္း ေန႔လည္ခင္းအငိုက္ေျပ


 ၀ါးးးး ဒါေတာ့အၾကိဳက္ဆံုးပဲ ရွမ္းျပည္မွာေနတုန္းကေန႔တုိင္းစားတဲ႔ ေျမပဲတိုဖူးသုပ္ မုန္႔တီေထာင္း ယုိဒယားကာဖီေအး

 ဆန္တိုဖူးခ်ဥ္ငံစပ္ ရွမ္းပဲပုဒ္စပ္စပ္ေလးနဲ႔ ေကာင္းမွေကာင္းပဲ သေရေတာင္က်ခ်င္လာပီ

 မုန္႔ဆပ္သဖူးဆိုလား မွားရင္ျပင္ေပးၾကပါ... အိမ္နားကဘုရားပြဲလုပ္လို႔ ပံုေတြသြားရိုက္လာတာ

 မုန္႔လုပ္နည္းအဆင့္ဆင့္


 အုန္းယုိထည့္တယ္





4 comments:

Thu said...

ရွလြတ္...
ဆပ္သဖူးမုန္႔ကုိဒီမွာေတာ့ အုန္းသီးစိမ္းပဲထည့္တာစားဖူးတယ္။အမဝယ္စားတဲ့အသည္ကမွစနစ္က်ေသးတယ္။ေလးေထာင့္ေလးျဖစ္ေအာင္ေသခ်ာလုပ္တာ။ဆန္တို႔ဖူးလဲအရမ္းေကာင္းတယ္ေနာ္..
ရွလြတ္ ရွလြတ္

မီးမီးငယ္ said...

ခ်မ္းကခ်မ္းေအးကေအးနဲ ့..
ဘာဘဲျဖစ္ျဖစ္ေခါက္လန္ဖိန္းကိုေတာ့
အေသလႊမ္းတယ္ကြယ္...

သဒၶါလိႈင္း said...

ေကာ္ဖီခါးခါးေလးကေတာ့ သေဘာေတြ႔ပဲ...
(က်န္တာကရွလြတ္...)
ခ်စ္ခင္စြာ
သဒၶါ

ထရီဆာ said...

ရွမ္းစာကေတာ့ favorite ပဲ အမမိုးေငြ႕ေရ၊ ခု အမ ပံုထဲက ရွမ္းစာႏွစ္ခုလံုးေတာ့ မစားဘူးေသးဖူးရယ္၊ စာအုန္းမယ္..ရွမ္းဆိုင္သြားၿပီး ..