Saturday, 8 December 2012

ဖက္ထုပ္ေပါင္းနဲ႔ ေျမဇာဥသၾကားညိဳ.....

၀က္သားဖက္ထုပ္ေပါင္း

ပုစြန္ဖက္ထုပ္ေပါင္းနဲ႔အၾကမ္းရည္ပူပူေလး
ႏိုင္လြန္ပုစြန္ဖက္ထုပ္လုပ္ဖို႔က်ေတာ့ ဂ်ံဳမုန္႔သားကို ေရေႏြးနဲ႔နယ္ရပါတယ္..
 ဒါေၾကာင့္ေပါင္းလိုက္ေတာ့ အခြံေလးကၾကည္ၾကည္ေလးျဖစ္ေနတာ...

ေရေအးနဲ႔ႏွပ္ထားတဲ႔ဂ်ံဳမုန္႔သား
 ၀က္သား200ဂရမ္၊ ၾကက္သြန္နီတစ္ဥ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴတစ္တက္၊ ေကာ္မႈန္႔လက္ဖက္ရည္တစ္ဇြန္းေမာက္ေမာက္၊ ငရုတ္ေကာင္းအမဲလက္ဖက္ရည္ဇြန္းတစ္ဇြန္း၊ ၾကက္သားမႈန္႔လက္ဖက္ရည္ဇြန္းႏွစ္ဇြန္း၊ ပဲငံျပာရည္ၾကည္ထမင္းစားဇြန္းတစ္ဇြန္း။ ၾကက္သြန္ျဖဴနီက ႏုတ္ႏုတ္စင္းစင္းရပါမယ္...။ အဲဒီအရာေတြအားလံုးကို ေရာနယ္ျပီးႏွပ္ထားပါ..။
အ၀တ္စိုနဲ႔အုပ္ထားဂ်ံဳမုန္႔သား၊ ၀က္သား နဲ႔ ဖက္ထပ္ပံုေဖာ္တဲ႔ခြက္အၾကီးအေသး၊ မုန္႔လိွမ္႔တံ

 ဖက္ထုပ္ရြက္ေလးလုပ္ျပီးျပီ
  ဖက္ထုပ္ပံုေဖာ္တဲ႔ခြက္နဲ႔အသားထည့္ျပီးသားဖက္ထုပ္ေပါင္းလို႔ရပါျပီ

 ဖက္ထုပ္ေပါင္းနဲ႔စားဖုိိ႔ဂ်င္းနဲ႔ဂ်ပန္ပဲငံျပာရည္

ဆီသုတ္ထားတဲ႔ပါင္းအိုးထဲစည္ထည့္ထားတဲ႔ ဖက္ထုပ္ေတြ

 သၾကားညိဳနဲ႔ႏွပ္ထားတဲ႔ ေျမဇာဥအခ်ိဳပြဲေလးပါရွင့္


မိုးေငြ႔

4 comments:

ညိမ္းႏိုင္ said...

ေပါင္းတာထက္ ေၾကာ္တာပိုႀကိဳက္တယ္.....

Candy said...

စားမယ္ ၀ါးမယ္ :D

blackroze said...

ေနာက္တပါတ္အလုပ္ပိတ္ရင္ လုပ္စားမယ္..

ရိုးေၿမက် said...

၀က္သားေနရာမွာႀကက္သားဆို အေနာ္စားလို႕ရပီ။ ေပါင္းတာလဲႀကိဳက္တယ္။ ေၿမဇာဥကဘာလဲမမ။မသိလို႕ေနာ္။